076-210 0107
Selecteer een pagina

Over Octonet

Web Televisie Producties

Wie zijn wij?

Onno Hansum begon in 2009 Octonet met als doel films te maken met inhoud. De boodschap van de klant moet op professionele en geloofwaardige manier in beeld worden gebracht. Hiervoor zocht hij een team waarbij tijdens de opname altijd een cameraman aanwezig is met een regisseur/verslaggever. Ook bij de montage schuift de verslaggever aan naast de editor.

Eigenaar Onno Hansum (1962) heeft nationale- en internationale ervaring als televisie- en radiomaker. Zo werkte hij sinds 1987 als professioneel journalist o.a. voor NOS Studio Sport, Langs de Lijn, Eurosport, De Telegraaf en RTV Rijnmond.

Onno Hansum is nu vooral actief als commentator/verslaggever bij Eredivisie/internationale wedstrijden en tennis en beachvolleybal voor de zenders FOXsports en Ziggosport.

Octonet

De afgelopen jaren zijn we flink gegroeid, zo werken wij vanaf oktober 2013 vanuit Incubator Breda (unit 12) met vier vaste krachten. Daarnaast maken wij regelmatig gebruik van een groot netwerk van professionele camera mensen, vormgevers, verslaggevers en editors. Door de jarenlange ervaring van Onno Hansum als professioneel televisiemaker in Hilversum, streven wij altijd naar een zo’n hoog mogelijke kwaliteit en creativiteit.

Bij Octonet ligt de nadruk op een goede voorbereiding, het intake gesprek is uiterst belangrijk. Hierin kan de klant vertellen wat hun bedrijf of project bijzonder maakt, en wij vertalen dit vervolgens in een script met daarin uiteraard Unique Selling Points (USP’s). Bij iedere opdracht filmen wij standaard met een cameraman en een verslaggever/redacteur. Twee personen zien en weten nu eenmaal meer dan een. De cameraman kan zich dus volledig concentreren op het filmen

Film hoort erbij

Een film mag op een moderne website niet meer ontbreken. Sites en nieuwsberichten met een film komen tegenwoordig ook automatisch hoger bij Google als men een zoekopdracht intikt! Het is de manier om uw huidige en potentiële nieuwe klanten te informeren over uw bedrijf. Met een film verbeteren uw online resultaten. Uit recent onderzoek blijkt dat organisaties die structureel inzetten voor marketing en promotie 10 tot 30% meer omzetgroei realiseren.

Natuurlijk is een film niet alleen voor op de website, maar multi inzetbaar. Wij informeren u graag over de verspreiding van de film via Facebook, Twitter en Youtube. Dankzij onze contacten zijn vele films ook te zien geweest op lokale, regionale en landelijke televisiezenders. Op verzoek kunnen wij ook een eigen Youtube kanaal aanmaken voor uw bedrijf. Voor een optimaal resultaat kunt u tijdens de vergaderingen ook haarscherp laten zien op een tablet.

Wij luisteren graag naar uw verhaal. Kom eens vrijblijvend kennismaken.